10 populära herrdofter.

Annons: 

Topplista 10 härliga herrdofter till honom.

1. Hugo Boss The Scent for Him.

En riktigt populär storsäljare bland herrdofter, som har toppat många topplistor sedan 2015. Den är omåttligt populär med sin aromatiska och fräscha doft. 

Med toppnoter av ingefära, ett hjärta av afrikansk maninkafrukt (som ska vara ett afrodisiakum och dofta som chokladdoppade jordgubbar) och en basnot av läder.

 En elegant och varm doft. 

2. Armani Acqua Di Gio Homme.

Med inspiration från havet och solen är denna doft frisk och fräsch. En riktig klassiker sedan 25 år. 

Citrustoner från mandarin och bergamott och blommiga noter från persimon, neroli och patchouli gör doften till en energikick. 

3. Paco Rabanne 1 Million.

En av de mest populära parfymerna på topplistorna inför 2020. En orientalisk och kryddig doft med en bas av läder, som toppas med friska toner från blodmandarin och pepparmint. 

4. Versace Eros Men.

En aromatisk doft där friska noter från mynta och citron möter en träig bas med toner från cederträ och den populära doften vetiver, som är ett gräs som växer i Indien. 

Vetiver har en jordig och träig doft som ofta förekommer som basnot i parfymer. 

5. Dior Sauvage.

Detta är parfymen som Johnny Depp gör reklam för, sedan flera år tillbaka. Parfymen lanserades redan 1966 och är fortfarande lika populär. Klassisk och frisk. 

6. Gucci Mad to Measure.

En populär parfym med en bas av läder och topnoter av bergamott, lavendel, apelsinblomma samt anisfrön. Hjärtat innehåller näckros, muskot och plommon. 

7. Calvin Klein CK One Summer 2019.

En riktig doftklassiker. Varje sommar släpps en ny sommarvariant av CK One. 

8. Giorgio Armani Code for Men.

Armanis första orientaliska doft för män. Code är som härligt frisk citrusbomb tillsammans med bergamott och med värme från bland annat tonkaböna. 

9. Yves Saint Laurent Y for Men.

Toppnoter av bergamott, ingefära och mint som möts av basnoter av cederträ och vetiver och ett hjärta av grönt äpple och geranium. 

10. Versace Eau Fraiche.

Populär parfym, pigg och med friska toppnoter av bergamott, kardemumma och citron. 

Hjärtnoterna är kryddiga, dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Basnoterna rundar av doften med hjälp av grå ambra, saffran och mysk.